Bonus Kirppis – ilman bonuksia

Koska käyn paljon kirppiksillä erityisesti Tampereella, ajattelin että voisin esitellä teille muutaman. Ensimmäisenä vuoron saa Bonus Kirppis, jossa käyn kaikkein eniten. Otsikko voi antaa vähän väärän kuvan Bonarista, se on iha hyvä itsepalvelukirppis. Otsikon tarkoitus on sanoa, ettei Bonus Kirppiksessä ole mitään omanlaistaan, mitään jujua tai erityispalvelua. Bonus Kirppiksen paras puoli on se, että se on suosittu. Tämän ansiosta myytävät tuotteet vaihtuvat usein ja kaikki pöydät ovat käytössä ja täynnä. Se on myös Bonus Kirppiksen huonoin puoli. Käytävillä on nimittäin ahdasta, sovitukseen joutuu jonottamaan ja pöydät ovat sotkuisia.

Kuten muillakin keskustan kirpputoreilla, myyjät ovat hintatietoisia eikä mitään mahtavia löytöjä tule useinkaan vastaan. Uskomattomiin roiniinkaan ei törmää joka kerta, mitä nyt joskus olen kohdannut yhdeksänkymmentälukuisia rikkinäisiä tietokonetarvikkeita. Jos kaipaat komiikkaa, saat sitä varmemmin muualta. Myytävät tuotteet ovat suurelta osin tältä vuosituhannelta. Isojen halpavaateketjujen vaatteita on paljon myynnissä vain muutamaa euroa alkuperäistä hintaa edullisemmin.

Itse metsästän lähinnä vaatteita ja asusteita. Kirjojakin näyttää olevan ihan kiitettävästi, astioita ja kodintarvikkeita jonkin verran. Tällaiselle vaatteita hakevalle tämän kirppiksen miinus on sovituksen hankaluus. Sovituskoppeja on nimittäin vain yksi. Sinne päästäkseen on haettava avain kassalta, jossa avainta jonotetaan epämääräisessä muodostelmassa yhdessä ostoksiaan maksavien kanssa. Sovituskopin puolustukseksi on sanottava, että se on sentään kohtalaisen tilava ja siinä on kunnon seinät, ovi ja ovessa lukko.

Ai niin, Bonuksella myydään myös pullaa ja kahvia, mutten tiedä niistä muuta.

Bonus Kirppiksen osoite on Itsenäisyydenkatu 11–13, Tampere

20140204_141123_1.jpg

20140204_140726_0.jpg