Kirppisesittelyssä Punaisen Ristin Kontti

Selailin tässä vanhoja postauksiani ja huomasin yhden unholaan jääneen kategorian: kirppisesittelyt! En tiedä, miksi ne jäivät, mutta ne eivät moista kohtelua ansainneet. (Huolimatta siitä, etteivät kuvani näiltä reissuilta ole koskaan niitä visuaalisesti miellyttävimpiä.) Punaisen Ristin omistama Tampereen Kontti saa kunnian olla ensimmäinen tauon jälkeen esiteltävä kirppis.

Kontti on tilava halli, jossa on niin kodintavaraa, urheiluvälineitä kuin vaatteitakin. Kontti on muuttanut vuosi sitten entisistä tiloistaan ja valitettavasti muutossa kyllä menetettiin jotakin. Edellisessä paikassa tuntui olevan tilaa ja myös tilan tuntua enemmän, joka ei vaikuta vain tuotteiden määrään (neliöitä vähemmän) vaan paikan fiilikseen (oliko siellä edellisessä ikkunat myös peräseinällä, minusta tuntuu että oli?).

Tämä ei tarkoita, etteikö Kontti olisi edelleen hyvä kirppis. Kirjaosasto on inspiroiva, hinnat ovat kohtuulliset, paikka ja tuotteet ovat siistejä ja sovituskoppeja on tarpeeksi. Erityisesti suosittelen Konttia, jos kaipaat mitä tahansa keittiö- tai sisustustavaraa. Kerrankin etsin mattoa turhaan kuudelta keskustan kirpparilta, samalla kun Kontissa odotti useita todella hyviä vaihtoehtoja. Tänne suuntaan myös tyypillisesti, kun haluan lahjoittaa jotakin pois.

ken

kirj

Sijaintinsa puolesta Konttiin meno on minulle aina retki, hyvässä ja pahassa. Aina se on kuitenkin ollut matkan arvoinen. Kontin nurkille menee keskustasta useita bussivaihtoehtoja ja alueella on kirppisten ystäville lisäksi ainakin iso Pelastusarmeijan kirpputori, Lielahden kierrätyskeskus, Fida ja Jonnan kirppis.

Tampereen Kontin osoite on Harjuntausta 3, Tampere