Kynnet ja leivonta, pyh

Huutelin taannoin, että olisi virkistävää kuulla, mistä aiheista ette ole kiinnostuneita. Enhän siis voi olla listaamatta omia epäkiinnostuksen kohteitani.

En ole erityisen kiinnostunut kosmetiikasta. Kokeilen hyvin harvoin uusia meikkaustyylejä ja yhteen kokeilu kertaan jäävät. Jokapäiväiseen meikkiini kuuluu vain meikkipohja ja ripsiväri, joskus saatan heittää mukaan kolmannen tuotteen. Naamioita en käytä. Kosteusvoiteeni on marketin halpista. Minulla on melkein täysiä hajuvesipulloja, joista vanhin on viidentoista vuoden takaa. Kosmetiikan vajaakäyttöni kulmakivi on kuitenkin kynnet. Lakkaan kynsiäni noin kerran vuodessa. Se ei vain mielestäni ole mitenkään vaivan arvoista. Oikean käden kynsien vierustat menevät aina sotkuun. Korjatessa pumpulia tai lakanpoistoainetta menee onnistuneisiin kynsiin. Kuivumisessakin menee IKUISUUS. Varmaan minulla on ollut huonolaatuisia tuotteita ja harjoitus tekisi mestarin, mutta... ihan sama.

En ole innostunut liikunnasta. Terveyden takia yritän tällä hetkellä etsiä lajeja, joista nauttisin. Haluan löytää lajeja, joissa itse tekeminen olisi kivaa ja kunnon kohotus tulisi siinä sivussa. Sellaiset liikuntaharrastukset kuin kuntosalilla käynti ja juoksulenkkeily tuntuvat jotenkin vastenmielisiä juuri siksi, etten niiden kohdalla nauti itse tekemisestä ja kammoan kaikkea liikuntaan liittyvää suorittamista. Tilanne ei ole aina ollut tämä, vaan olen kilpaurheillut nuorena. Ehkä sain tarpeekseni.

20140214_201754_0.jpg

Leipominen on minusta tylsää. Lähinnä aineet vain mitataan kulhoon ja sitten vatkataan kauan. Tykkään kyllä lopputulosten syömisestä, mutta niitäkin on oikeastaan parempi saada tai ostaa jostakin yksi tai kaksi kerrallaan.

Olen laiska siivoamaan pölyä ja likaa. Tykkään kyllä pitää tavarat järjestyksessä. Aika harva kai pitää siivoamisesta, mutta epäilen silti olevani tämän jatkumon välinpitämättömässä päässä.

En välitä askarteluista, neulomisista, korujen tekemisistä ynnä muista värkkäilyistä. Ompelu on ainoa käsityöharrastus, jota voin kuvitella tekeväni, koska siinä saattaa saada nopeasti valmista. En tosin tee sitäkään koskaan, koska aikani kuluu johonkin muuhun. Ehkä vain pidän paljon enemmän ajatuksesta kuin itse tekemisestä. En myöskään välitä remontoimisesta, minkä olen oppinut kantapään kautta.

Lista ei missään tapauksessa ole kattava. Pidätän itselläni oikeuden kiinnostua näistä asioista tulevaisuudessa. Eihän sitä koskaan tiedä.

20140214_201407.jpg

20140214_202018.jpg